CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Hasznos tudnivalók a vitaminokról

Hasznos tudnivalók és tanácsok


Gyógyszereidet önkényesen ne hagyd el, a táplálékkiegészítők fogyasztásának megkezdése előtt kérd ki kezelőorvosod véleményét!

Soha ne hagyd figyelmen kívül orvosod tanácsait azon okból kifolyólag, hogy honlapunkon vagy másik, a weboldalunkhoz kapcsolt oldalon bármilyen információt olvastál!

A Vitaminforrás webáruház nem vállal felelősséget semmilyen, az oldal tartalmával kapcsolatos látogatói megjegyzés vagy diagnózis miatt.

Kinek van szüksége étrendkiegészítőre?

Az étrend-kiegészítők fogyasztása a modern életvitel hasznos és fontos része. Nem mindegy azonban, milyen minőséget és összetételt választasz.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, egészséges étrendet. 

Az egészséges étkezés ráadásul korunk rohanó életstílusából fakadóan sokak számára elérhetetlen. Számos mikrotápanyagból az optimális szint alatti mennyiséget viszünk be a szervezetünkbe. Felmérések alapján bizonyítást nyert, hogy elégtelen a bevitel C-vitaminból, D-vitaminból, folsavból, kalciumból, szelénből és jódból. A nemzeti felmérések szerint a D-vitamin hiány általános, míg bizonyos korcsoportokban elsősorban az ásványi anyagok alacsony bevitelét mutatták ki.

Szervezetünk optimális támogatását a termékek megfelelő kombinációban történő, együttes használatával - mely révén a szinergikus hatást érvényesül -, érhetjük el leghatékonyabban. A szinergikus hatás által az összetevők egymás hatását kiegészítik és erősítik.

Ezért nem árt tudni, hogy két termék együttes használata gyakran hatásosabb, mint az egyes termékek külön-külön történő használata. A hatóanyagok érzékelhető hatásához azonban folyamatos vagy kúraszerűen  (4-6 hónap) alkalmazásra van szükség.

A CaliVita által gyártott minőségi vitaminokkal, étrend-kiegészítőkkel, egészséget támogató elektronikus eszközökkel, kozmetikumokkal és környezetbarát tisztítószerekkel egészséged hosszú távú megőrzését kívánjuk szolgálni.

Ahhoz, hogy termékeinket biztonságosan és hatékonyan alkalmazd, érdemes figyelembe venned az alábbiakat: 1. Alkalmazáskor kövesd a címkén szereplő utasításokat!

 2. Kövesd a csomagoláson szereplő tárolási előírást, hogy a kimagasló termékminőség minél tovább megmaradjon!

 3. A készítményeket gyermekektől elzárva, eredeti csomagolásukban tartsd.

 4. A természetes anyagok, illetve ezek idővel történő normál változása miatt a tabletták/kapszulák színe csekély mértékben eltérhet egymástól. Ez akár dobozonként is eltérő lehet, azonban a termék minőségét nem befolyásolja.

 5. A készítmény nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A testtömegcsökkentő készítmények alkalmazása nem helyettesíti a mozgást, a szükséges életmódbeli változást, valamint az esetlegesen szükséges testtömegcsökkentő étrendet.

 6. A rostot tartalmazó készítmények rosttartalma megkötheti az egyéb hatóanyagokat, ezért ezeket más készítményektől és gyógyszerektől legalább két óra különbséggel ajánlott bevenni. 7. A tablettákat/kapszulákat mindig bő vízzel vedd be! (Kivételt képeznek ez alól a nyelv alatt oldódó tabletták és rágótabletták.)

 8. Konzultálj orvosoddal, amennyiben
  • szoptatsz vagy terhes vagy,
  • allergiás vagy, illetve egyéb krónikus betegségben szenvedsz,
  • sebészeti vagy nagyobb fogászati beavatkozás előtt és/vagy tartós gyógyszeres kezelés alatt állsz,
  • az alkalmazás során szokatlan tüneteket észlelsz.

  Miért fontos az étrend-kiegészítők fogyasztása nyáron is?

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhess újdonságainkról és a legfrissebb érdekességekről, melyek egészséged megőrzésében vagy visszanyerésében segítségedre lesznek!

Kérdésed van? Írj nekünk!