CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Élj hosszú és minőségi életet!

2021.09.18. Élj hosszú és minőségi életet!

Teljesítménynövelők nélkül is számos egyszerű, könnyen kivitelezhető lehetőség kínálkozik ahhoz, hogy megteremthessünk egy egészségesebb, fittebb, hosszabb életet

tovább

Őrízd meg fiatalságodat és óvd bőrödet komplex szépségitallal!

2021.07.17. Őrízd meg fiatalságodat és óvd bőrödet komplex szépségitallal!

Nyáron nem csupán a jó alak elérése a célunk, hanem a szép bőré is, hiszen egy csinos ruha vagy fürdőruha már nem feltétlen takarja el azt, amit a hidegebb évszakokban a kabát, sapka, sál elegánsan elrejtett.

tovább

ARGININE PLUS - a mindent javító aminosav

2021.06.19. ARGININE PLUS - a mindent javító aminosav

Az aminosavak nélkülözhetetlenek testünk működéséhez. Több, mint 500 természetesen előforduló aminosavat ismerünk. A fehérjékké összekapcsolódott aminosavak a víz után a legnagyobb számban előforduló komponensek az emberi izomzatban és egyéb szövetekben. A fehérjékben betöltött szerepükön túl, több anyagcserefolyamatban játszanak szerepet, pl. bioszintézisben vagy az ingerületátvivő anyagok szállításában

tovább

Méregtelenítés a jukka erejével!

2021.05.29. Méregtelenítés a jukka erejével!

Minden, amivel érintkezünk, amit megeszünk és megiszunk, amit magunkra kenünk, amit belélegzünk, méreganyagokkal van telítve. A méreganyagok sokféleségéből, valamint a környezetünkben jelenlévő káros anyagok nagy mennyiségéből adódóan lényegesen több méreganyag kerül a szervezetünkbe, mint amennyi a természetes méregtelenítés során távozni tudna.

tovább

Alakformálás növényi alapú fehérjével

2021.04.24. Alakformálás növényi alapú fehérjével

Ha keveset mozogsz, vagy stresszes, netán bánatos vagy éppen, és ezen nassolással igyekszel enyhíteni, vagy egyszerűen többet eszel mint szeretnél, akkor gondolj arra, hogy legalább mellőzd az egészségtelen ételeket. Ugyanis sokszor választjuk az egyszerűbb megoldást, hiszen könnyebb a hosszan eltartható táplálékokból bespájzolni.

tovább

Szervezetünk vitaminigénye

2021.03.15. Szervezetünk vitaminigénye

Az egészségmegőrzés alapja a vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, változatos étrend. Ugyanakkor a különböző életkorokban és élethelyzetekben eltérő a szevezet tápanyagok iránti igénye. A születést megelőző magzati kor első harmadában a születési rendellenességek megelőzése érdekében elsőrsorban B6-, B9-vitaminra (folsavra), magnéziumra és vasra van szüksége a születendő gyermeknek és a kismamának.

tovább

Természetes megoldás a szellemi frissességért!

2021.02.20. Természetes megoldás a szellemi frissességért!

Mai teljesítményorientált világunkban a szellemi frissesség nélkülözhetetlen, hiszen nap, mint nap fokozott teljesítménykényszerrel kell szembenéznünk.
Vannak akik naponta több kávéval igyekszenek figyelmüket éberen tartani, míg mások koffeintartalmú serkentőkkel sietnek megfelelni korunk fokozott szellemi kihívásainak.

tovább

A szívünk tápanyagai

2021.01.16. A szívünk tápanyagai

Ha szívünk nem működik optimálisan, fáradékonyak leszünk, ödéma keletkezhet testünk különböző részein, például a bokán, alsólábszáron vagy a tüdőben, de akár a hasunkban, vagy testszerte. Ugyanis a szívüregekben megnövekedett nyomás a szövetek közé préseli a folyadékot. A leggyakoribb probléma a koszorúerek elzsírosodása, majd elmeszesedése. Ha a vérben tartósan rossz irányba tolódik el a vérzsírok mennyisége, azok lerakódnak az erek falán.

tovább

Az Aquarion 9 hármas hatása

2020.12.05. Az Aquarion 9 hármas hatása

Víz nélkül nincs élet. Vízhiány esetén - annak mértékétől függően - testi működésünkben zavar keletkezik. Pl: székrekedés, fáradtságérzés, figyelemzavar. Helytelen táplálkozás esetén - mely főként a savasító ételek fogyasztását jelenti -, testünk arra összpontosítja működését, hogy a vér pH értékét fenntartsa. Ezzel párhuzamosan azonban az immunrendszer gyengébben működik, hiszen erejét másfelé szükséges összpontosítania.

tovább

Könnyebb a tanulás vitaminokkal?

2020.11.07. Könnyebb a tanulás vitaminokkal?

A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás segít gyermekeink egészségének fenntartásában, hiszen ezzel az ellenállóképességük is fokozható, ami az őszi- téli időszakban különösen fontos. De milyen hatással lehet a vitamin, ásványi anyag és nyomelempótlás a tanulási képességekre?
Sok szülőben felmerül a kérdés, hogy vitamin, ásványi anyag-és nyomelempótlással meg tudja-e könnyíteni gyermekének a tanulással összefüggő feladatok végzését?

tovább