CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vitaminkincsek hír

Szervezetünk vitaminigénye

2021.03.15. Szervezetünk vitaminigénye

Az egészségmegőrzés alapja a vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, változatos étrend. Ugyanakkor a különböző életkorokban és élethelyzetekben eltérő a szevezet tápanyagok iránti igénye. A születést megelőző magzati kor első harmadában a születési rendellenességek megelőzése érdekében elsőrsorban B6-, B9-vitaminra (folsavra), magnéziumra és vasra van szüksége a születendő gyermeknek és a kismamának.

tovább

Természetes megoldás a szellemi frissességért!

2021.02.20. Természetes megoldás a szellemi frissességért!

Mai teljesítményorientált világunkban a szellemi frissesség nélkülözhetetlen, hiszen nap, mint nap fokozott teljesítménykényszerrel kell szembenéznünk.
Vannak akik naponta több kávéval igyekszenek figyelmüket éberen tartani, míg mások koffeintartalmú serkentőkkel sietnek megfelelni korunk fokozott szellemi kihívásainak.

tovább

A szívünk tápanyagai

2021.01.16. A szívünk tápanyagai

Ha szívünk nem működik optimálisan, fáradékonyak leszünk, ödéma keletkezhet testünk különböző részein, például a bokán, alsólábszáron vagy a tüdőben, de akár a hasunkban, vagy testszerte. Ugyanis a szívüregekben megnövekedett nyomás a szövetek közé préseli a folyadékot. A leggyakoribb probléma a koszorúerek elzsírosodása, majd elmeszesedése. Ha a vérben tartósan rossz irányba tolódik el a vérzsírok mennyisége, azok lerakódnak az erek falán.

tovább

Az Aquarion 9 hármas hatása

2020.12.05. Az Aquarion 9 hármas hatása

Víz nélkül nincs élet. Vízhiány esetén - annak mértékétől függően - testi működésünkben zavar keletkezik. Pl: székrekedés, fáradtságérzés, figyelemzavar. Helytelen táplálkozás esetén - mely főként a savasító ételek fogyasztását jelenti -, testünk arra összpontosítja működését, hogy a vér pH értékét fenntartsa. Ezzel párhuzamosan azonban az immunrendszer gyengébben működik, hiszen erejét másfelé szükséges összpontosítania.

tovább

Könnyebb a tanulás vitaminokkal?

2020.11.07. Könnyebb a tanulás vitaminokkal?

A változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás segít gyermekeink egészségének fenntartásában, hiszen ezzel az ellenállóképességük is fokozható, ami az őszi- téli időszakban különösen fontos. De milyen hatással lehet a vitamin, ásványi anyag és nyomelempótlás a tanulási képességekre?
Sok szülőben felmerül a kérdés, hogy vitamin, ásványi anyag-és nyomelempótlással meg tudja-e könnyíteni gyermekének a tanulással összefüggő feladatok végzését?

tovább

Miért válasszunk biokozmetikumokat?

2020.10.03. Miért válasszunk biokozmetikumokat?

Talán nem is gondolnánk, hogy nem csak az elfogyasztott táplálékok minőségére szükséges figyelmet fordítanunk, hanem az egészséges bőr-és hajápolásra is. A bőrön keresztül a táplálékokhoz hasonlóan a bőrápolószerek is eljutnak a véráramba, ezért nem közömbös, hogy azok milyen alkotóelemekből állnak.

tovább

Az aminósavak fontossága

2020.09.05. Az aminósavak fontossága

Szervezetünk egészséges működéséhez aminosavak szükségesek. Az aminosavak között léteznek esszenciális aminosavak, melyek jelenléte az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen. Amennyiben egy esszenciális aminosavból szervezetünk nem tartalmaz elegendő mennyiséget, úgy a hiány befolyásolja a többi aminosav beépülésének mértékét is, azaz a többi aminosav is csak kisebb mennyiségben képes beépülni.

tovább

Milyen hatással van egészségünkre az elfogyasztott víz minősége?

2020.08.01. Milyen hatással van egészségünkre az elfogyasztott víz minősége?

A víz létfontosságú az emberi szervezet számára. Nem csak a bőrt hidratálja, de hozzájárul a testhőmérséklet szabályozásához, segíti a tápanyagok felszívódását, oldja a felesleges anyagcseretermékeket, méregteleníti a szervezetet, biztosítja az egészséges sav-bázis egyensúlyt, szerepet játszik a vérnyomás normalizálásában.

tovább

#glamUp - Feszes bőr természetesen

2020.07.04. #glamUp - Feszes bőr természetesen

Az egészséges életmód a bőr öregedése szempontjából is kiemelten fontos. Ahogyan élsz, úgy öregszel - tartja a mondás. A dohányzás, az alkoholfogyasztás, a cukros ételek bevitele, a kevés folyadékfogyasztás, a kialvatlanság, a stressz, a túlzott napozás, mind - mind nyomott hagy a bőrödön.

tovább

Az örök fiatalság kulcsa

2020.05.23. Az örök fiatalság kulcsa

A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, még pontosabban: aminosav, mely az emberi test fehérjekészletének mintegy 30 %-t alkotja. Szinte valamennyi sejtünkben megtalálható, és szervezetünk számos biokémiai folyamatában szerepet játszik. Ragacsos, gélszerű állaga miatt a test ragasztóanyagának is nevezik. A kollagén tölti ki a sejtek közötti tereket, szerepet játszik a csontok szilárdságában, valamint az ízületek, porcok rugalmasságában.

tovább