CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

egészségmegőrzés, egészséges életmód, vitaminok

 


Miért az egészség megóvása mellett köteleztük el magunkat?

Az egészség az ember számára az egyik legfontosabb érték. Mindemellett ahogy az egyiptomi közmondás is mondja: „Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.”
Leggyakrabban csak akkor jut eszünkbe vigyázni az egészségünkre, amikor az már megrendült.
A 21. században az egész világot érintő problémákkal kell szembenéznünk: felgyorsult információs társadalom, túlnépesedésből eredő fokozott ipari és mezőgazdasági termelés, üvegházhatás, környezetszennyezés. Elapadó természetes vitaminforrások.

Mindezek következményeként - egy 2006-os európai uniós tanulmány szerint – a termőtalaj minősége folyamatosan romlik, így a zöldségek és gyümölcsök napjainkban egyre kevesebb vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, melyek további csökkenésével számolhatunk a különböző konyhatechnikai eljárások (feldolgozás, sütés, főzés stb.) során.
 
Stressz, rohanás, teljesítménykényszer


A fogyasztói társadalom támasztotta elvárások miatt túlhajszoljuk magunkat, hogy megfelelő életszínvonalat biztosítsunk magunknak és családunknak. Ezek a körülmények az emberi szervezetre és pszichére egyaránt nagy nyomást gyakorolnak. A felfokozott tempóban nincs időnk megfelelően táplálkozni, pihenni, kikapcsolódni. Eközben fel sem merül bennünk, hogy a stressz és a helytelen táplálékbevitel felemészti szervezetünk tartalékait, melyek következménye megbetegedés és akár korai elhalálozás is lehet.
 
Mindez ráirányítja a figyelmet a táplálék-kiegészítők szükségességére. A táplálékkiegészítők pótolják azt, ami az étrendünkből hiányzik, és segítenek megőrizni az egészségünket. Ennek köszönhető, hogy megnövekedett irántuk a kereslet.
 
A vitaminok és táplálék-kiegészítők globális piacának éves értéke mintegy 68 milliárd dollár. Az USA körülbelül 30%-os részesedésével globális szinten piacvezető, de Európa is 14%-os részesedéssel büszkélkedhet.

Az öregedő társadalmak folyamatosan küzdenek a megnövekedett
átlagéletkorral járó egészségügyi problémákkal, mint például a látáscsökkenés vagy a mozgáskorlátozottság, miközben a célzott kiegészítők – így például az ízületek mozgékonyságát elősegítő glükozamin, a szemek egészségét javító lutein vagy az emésztésserkentő probiotikus készítmények – piaca dinamikusan bővül.
 
A fent leírtakból egyértelműen következik, hogy ma az embereknek nagy szüksége van a felvilágosításra, a segítségre, és a kiváló termékekre. A CaliVita ezért kötelezte el magát az egészségmegőrzés mellett.

Egészség mindenekelőtt!

Hisszük, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen, ezért az egyén problémáit nem lehet „mindenre ható csodatermékekkel” megoldani. Egyedülálló termékeink fejlesztésében mindig figyelembe vesszük a változatos körülményeket és az egyéni sajátosságokat. Széles termékpalettánkból Te is könnyen kiválaszthatod a számodra leghatékonyabb egészségmegőrző megoldásokat.

CaliVita étrend-kiegészítők és vitaminok

Az igényeidnek csak te szabhatsz határt – a termékválasztékunk mindig lépést tart veled: folyamatosan bővítünk, fejlesztünk, korszerűsítünk.

Minőségi tervezés, hosszú évek tapasztalata, kutatóink fáradhatatlan munkája, gyártási technológiáink folyamatos fejlesztése, a részletekre való odafigyelés. Az eredmény a CaliVita táplálékkiegészítőinek hatékonysága. Mit jelent ez számodra? Az egészséget.

CaliVita egészséget támogató elektronikai eszközök

Innovatív technológia és modern formaterv tetszetős kivitelben. Tudományos és bejegyzett fejlesztések állnak termékeink és rendszereink mögött, ami kiváló teljesítményt nyújtó, energiatakarékos és megbízható készülékeket biztosít számodra.

CaliVita csúcsminőségű kozmetikai készítmények

Az egészség a ragyogóan tiszta bőrrel kezdődik. Tiszta, természetes alapanyagokat használunk, melyek segítenek tisztán tartani és megfiatalítani tested – hogy jól érezd magad a bőrödben!

CaliVita környezetbarát tisztítószerek

Földünk ugyanolyan fontos a számunkra, mint a te tiszta otthonod. Ezért fejlesztettük ki az ökotisztítószer-családunkat, amely kiválóan tisztít, mégis óvja a környezetünket. Érezd magad otthon a Földön.

 Termékkatalógus

Kérdésed van? Írj nekünk!