CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Vásárlási feltételek, Calivita

Vásárlási feltételek

A vásárlás menete:

A webáruházban történő böngészéshez, a termékek megtekintéséhez nem szükséges előzetes regisztráció.

A webáruházban a termékek között több módon is böngészhet:

 • ha ismeri a termék nevét közvetlenül rákereshet a KERESŐ dobozba beírva,
 • a webáruházban a termékek több kategóriába rendezve tallózhatóak.

A kiválasztott termék a terméjellemzők alatt található kosárra történő kattintással egyszerűen a kosárba helyezhető, majd azt követően további termék/ek kiválasztása történhet meg. Amennyiben több terméket már nem kívánunk kiválasztani/megrendelni, a jobb felső sarokban található "Pénztárhoz" gomb-ra kattintással folytatható a vásárlás.

Amennyiben az első vásárlás értéke meghaladja a 29.000,- Ft-ot, a CaliVita International ezt kedvezménykártyával viszonozza, mellyel a további vásárlásaid alkalmával már 25% kedvezményre vagy jogosult.


A regisztráció kötelezettségekkel nem jár és díjmentes.

A regisztrációról a CaliVita International e-mailben visszaigazolást küld, amely tartalmazza a tagkódot, mellyel a további vásárlások kedvezményes áron történhetnek.

Miért érdemes regisztrálni a CaliVita International rendszerébe?

 • a tagkártya birtokában több mint 100 termék nagykereskedelmi áron (akár 25%-os kedvezménnyel) vásárolható;
 • a vásárlások mértékétől függően további árengedmények és rendkívüli akciók érhetők el;
 • saját webshop üzemeltetésére nyílik lehetőség;
 • a kiválasztott termékek mellé 140 oldalas színes katalógusunkat is biztosítjuk;
 • három havonta térítésmentesen biztosítjuk a CaliNews nevű életmódmagazinunkat;
 • mindez kötelezettségek nélküli lehetőséget jelent.

Az alábbiakban tájékozódhatsz a CaliVita weboldalán történő vásárlás menetéről, feltételeiről. Kérjük, figyelmesen olvasd el a tájékoztatót. Amennyiben nem találsz választ a kérdésedre, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Vételár, fizetési feltételek

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

 • Bankkártyával vagy készpénzzel a csomag átvételekor (utánvét)
  Ebben az esetben a megrendelt termékek árát, valamint a postaköltséget a futárnak fizeted ki a csomag átvételekor.
 • Online bankkártyás fizetéssel
  A megrendelt termékek árát, valamint a postaköltséget a megrendeléskor fizeted ki a bankkártyáddal.

Szállítás

A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (GLS), valamint a Packeta futárszolgálat szállítja ki. A csomag útnak indítását követően a vásárló e-mail-ben értesítést kap.

A megrendelt termékeket 1 vagy 2 munkanap alatt szállítja ki a GLS futárszolgálat, míg a Packeta futárszolgálat esetén a szállítási idő: 1-3 munkanap.

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A Vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

Az elállási jog gyakorlása miatt a Vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Elállás esetén a terméket számlával együtt kérjük visszajuttatni a webáruházhoz, és kérjük megjelölni a pénz visszautalásának helyét (Vevő neve, bankszámlaszáma vagy postacíme). A Vevő elállása esetén a webáruház az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül a megadott helyre visszatéríti.

A webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Fizetés bankkártyával

A termék kézbesítésekor lehetőség nyílik a bankkártyás fizetésre a GLS futárszolgálatnál.

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat a CaliVita termékek forgalmazójának, a CF-Net Kft-nek (1052. Budapest, Aranykéz u. 6.) átadjuk.  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatkezelő: Háber Veronika, 2085. Pilisvörösvár, Táncsics Mihály u. 8.(továbbiakban: Adatkezelő)

Adatfeldolgozóink: Oleander Informatikai Kft., aki a honlap részére biztosítja a hostingszolgáltatást, valamint a CaliVita International Magyarország (CF-Net Kft. (1052 Budapest, Aranykéz u. 6.).

Az Adatkezelő a jelen egyoldalú előzetes tájékoztató szabályzatban foglalja össze az adatkezelési vállalásait, és nyilatkozik, hogy jelen szabályzat rendelkezéseit, akárcsak a felsorolt jogszabályokat, a legmesszemenőbbekig betartja.

Az Adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja. Az Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy a tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

Az Adatkezelő elkötelezett felhasználói, vásárlói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását és a jogszabályok betartását. 

Az Adatkezelő adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal: 

–      2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban Infotv.);

–      2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);

–      2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);

–      2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grtv.). 

A tájékoztatóban használt kifejezéseket az információs önrendelkezési jogról és az információ­szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmező rendelkezései között meghatározott fogalmak szerint kell értelmezni. 

   ADATKEZELÉSI FOLYAMATOK

Adatkezelő a vásárlók adatait kezeli.

SZEMÉLYES ADATOK: Személyes adatnak tekintendők az adott személyt azonosító adatok, úgymint név, tagkód, születési név, születési hely/idő, lakcím (beleértve a számlázási és szállítási cím, telefonszám, e-mail cím.

Gazdasági társaságként működő partner esetén a képviseletre jogosult neve és személyiigazolvány-száma is tárolásra kerül. Egyes termékek esetében a személyes adatok különleges adatnak is minősülnek, mert a termék vásárlásából következtetni lehet egyes egészségügyi problémákra. Különleges adatot az Adatkezelő nem kezel, nem végez erre vonatkozó kimutatásokat. 

Személyes adatait Ön minden esetben önként adja meg. Az adatkezelés jogalapja az Ön önkéntes hozzájárulása. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

TÖRVÉNYI (KÖTELEZŐ) ADATKEZELÉS: Az adatok számtalan esetben jogszabály alapján kerülnek kezelésre (például számlázási adatok). Az adatkezelés jogalapja ebben az esetben a törvény rendelkezése, ezeknek az adatoknak a törlését nem kérheti.

ADATTOVÁBBÍTÁS: Amennyiben az Ön rendelése eléri azt a szintet, amellyel CaliVita tagság vehető igénybe, vagy Ön már CaliVita tag, az adatait a CaliVita Internationalhez (CF-Net Kft.) továbbítjuk. A CaliVita International adatkezelési szabályzata: www.calivita.hu/adatvedelem. Továbbított adatok: név, tagkód, születési név, születési hely/idő, lakcím (beleértve a számlázási és szállítási címet is), telefonszám, e-mail cím, megrendelés adatai.

Reklamáció

Reklamáció esetén az Ügyfélszolgálaton jelentheted be észrevételedet, panaszodat munkanapokon 08:00-16:00 óra között a 70-576-4553 hívószámon. vagy e-mailben a calivitaminforras@gmail.com címen.

Minőségi kifogás esetén, kérjük, pontosan írd le a termékkel kapcsolatos problémát, és a termékkel, valamint a vásárlást igazoló bizonylattal együtt juttasd el a fenti címre. Szakértőnk vizsgálata alapján jogos reklamáció esetén a terméket kicseréljük.

Távszerződés

A szerződés tárgya a Vitaminkincsek webáruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatod meg.

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a webáruház e-mail-történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Vitaminkincsek webáruház, mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő mint Vásárló között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító a vásárló által leadott megrendelés adatait továbbadja a CaliVita termékek forgalmazójának (CF-Net Kft.), aki köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vásárlóval a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vásárló köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállítónak megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, utánvét esetén a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon jelezheti a webáruház részére.

Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Fővárosi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet szabályai az irányadóak.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a webáruház. nem iktatja.

AZ ADATKEZELŐ KIZÁRJA A 18. ÉLETÉVÉT BE NEM TÖLTÖTT KISKORÚ ÉS AZ EGYÉBKÉNT CSELEKVŐKÉPTELEN FELHASZNÁLÓ ADATAINAK KEZELÉSÉT. AZ ADATKEZELŐNEK AZONBAN NEM ÁLL MÓDJÁBAN A HOZZÁJÁRULÓ SZEMÉLY JOGOSULTSÁGÁT ELLENŐRIZNI, ILLETVE A TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ NYILATKOZATÁNAK TARTALMÁT MEGISMERNI, ÍGY A FELHASZNÁLÓ, ILLETVE TÖRVÉNYES KÉPVISELŐJE SZAVATOLJA, HOGY A HOZZÁJÁRULÁS MEGFELEL A JOGSZABÁLYOKNAK. AMENNYIBEN MÉGIS ILYEN ADATRÓL SZERZÜNK TUDOMÁST, ZÁROLJUK ÉS TÖRÖLJÜK.

Látogatók adatait a honlap nem kezeli.

A vásárlás során az Adatkezelő összegyűjti az adatokat, ám a teljesítést a CaliVita International (CF-Net Kft.) végzi.

A kezelt adatok köre: számlázási adatok (termék neve, termék ára, a vásárlás időpontja, adószám), bónuszpont (BP), kereskedelmi pont (KP), felhasználónév, jelszó, vezeték- és keresztnév, e-mail cím, szállítási cím, pontszám.

Az adatok törlésének határideje: az utolsó bejelentkezéstől/vásárlástól számított 5 év, a meg nem erősített regisztrációs kérelmek esetében 60 nap, míg a hírlevél küldéséhez adott hozzájárulások esetében a hozzájárulás visszavonásaÜGYFÉLLEVELEZÉSEK, PANASZOK

Amennyiben szolgáltatásaink igénybevétele során kérdése, problémája van, az Impresszum, a Kapcsolatfelvétel vagy a Segítség rovatában megadott módon kapcsolatba léphet a Szolgáltatóval. Az Adatkezelő a beérkezett leveleket a küldő nevével és e-mail címével, valamint más, önként megadott személyes adatával együtt az ügy elintézésétől számított legfeljebb öt év elteltével törli. 

A vásárlás során az Adatkezelő összegyűjti az adatokat, ám a teljesítést a CaliVita International (CF-Net Kft.) végzi.

A kezelt adatok köre: számlázási adatok (termék neve, termék ára, a vásárlás időpontja, adószám), bónuszpont (BP), kereskedelmi pont (KP), felhasználónév, jelszó, vezeték- és keresztnév, e-mail cím, szállítási cím, pontszám.

Az adatok törlésének határideje: az utolsó bejelentkezéstől/vásárlástól számított 5 év, a meg nem erősített regisztrációs kérelmek esetében 60 nap, míg a hírlevél küldéséhez adott hozzájárulások esetében a hozzájárulás visszavonása.

JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEK

A. Adatok módosítása, törlése, zárolása 

 1. A Felhasználó bármikor módosíthatja vagy kérelmezheti adatainak helyesbítését az itt meghatározott elérhetőség(ek)en és mód(ok)on.
 2. A Felhasználó – a kötelező adatkezelés kivételével – törölheti személyes adatait vagy kérelmezheti a személyes adatainak törlését vagy zárolását az itt meghatározott elérhetőség(ek)en és mód(ok)on (pl. felhasználói fiókban, e-mail útján stb.). Egyes esetekben a személyes adat idő előtti törlése valamely jogosultságtól való elesést (pl. pontok elvesztését, nyereményjátékból való kizárást, pályázati elbírálásból való kiesést stb.) eredményezhet.
 3. A Felhasználó személyes adatait szankciószerűen a Felhasználási feltételekben meghatározott esetekben, az itt meghatározottak szerint is törölheti az Adatkezelő. A Felhasználó személyes adatait a Felhasználási feltételekben meghatározott inaktivitás esetén szintén törli az Adatkezelő. 

A Felhasználó személyes adatait akkor is törli az Adatkezelő, ha kezelése jogellenes; az adatkezelés célja megszűnt; vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt; azt a bíróság vagy a Nemzeti

 1. Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte; vagy ha az adatkezelés hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható –, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki.
 2. A szolgáltatás megszűnésével – a jogszabályokban előírt (pl. számviteli) kötelezettségek teljesítéséhez szükséges adatok kivételével – az Adatkezelő törli a szolgáltatás Felhasználóinak a konkrét szolgáltatáshoz kapcsolódóan kezelt személyes adatait. A szolgáltatás átnevezése, átalakítása, más szolgáltatással való egyesítése nem jelenti a szolgáltatás megszűnését.
 3. Törlés helyett az Adatkezelő zárolja a személyes adatokat a Felhasználási feltételekben meghatározott esetekben, valamint akkor, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésre álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adatokat kizárólag addig kezeli az Adatkezelő, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adatok törlését kizárja.
 4. A gazdasági reklámot tartalmazó közvetlen üzletszerzési, illetve marketingcélú megkeresés küldéséhez adott hozzájárulás megkereséstípusonként (pl. hírlevél, e-DM stb.) külön-külön bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható a levelek alján, illetve az itt meghatározott módon és címen. 
 5. Az Adatkezelő által a Felhasználó végfelhasználói készülékén elhelyezett munkamenetre szóló cookie a böngésző bezárásával törlődik. 
 6. A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni az Adatkezelő által az adott szolgáltatással összefüggésben kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról az adott szolgáltatás Felhasználási feltételeiben, illetve az itt megjelölt elérhetősége(ke)n.
 7. Az Adatkezelő a Felhasználó kérelmére tájékoztatást ad a Felhasználóra vonatkozó, az adott szolgáltatással összefüggésben általa kezelt, illetve az általa megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb 25 napon belül adja meg a kért tájékoztatást.
 8. A Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, 
 9. ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve az ún. kötelező adatkezelés esetét;
 10. ha a személyes adatok felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik; valamint
 11. valamely törvényben meghatározott egyéb esetben.
  1. Ha az Adatkezelő a Felhasználó tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és az esetleges adattovábbítást is – megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett Felhasználó személyes adatát korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. 
  2. Ha az adatkezelést (pl. számviteli) törvény rendelte el, az Adatkezelő a Felhasználó adatát nem törölheti, viszont a személyes adatait nem továbbítja az adatátvevő részére, ha a tiltakozással egyetértett, vagy ha a bíróság megállapította a tiltakozás jogosságát. 
  3. Az Adatkezelő az egyes szolgáltatásaihoz kapcsolódó meghatározott igények bejelentésére többféle módon lehetőséget adhat: írásban, e-mail útján, felhasználói fiókban, ügyfélkapun keresztül stb.

B. Tájékoztatás 

 1. A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni az Adatkezelő által az adott szolgáltatással összefüggésben kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról az adott szolgáltatás Felhasználási feltételeiben, illetve az itt megjelölt elérhetősége(ke)n.
 2. Az Adatkezelő a Felhasználó kérelmére tájékoztatást ad a Felhasználóra vonatkozó, az adott szolgáltatással összefüggésben általa kezelt, illetve az általa megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb 25 napon belül adja meg a kért tájékoztatást.

C. Tiltakozás személyes adatok kezelése ellen

 1. A Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, 
 2. ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve az ún. kötelező adatkezelés esetét;
 3. ha a személyes adatok felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik; valamint
 4. valamely törvényben meghatározott egyéb esetben.
  1. Ha az Adatkezelő a Felhasználó tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és az esetleges adattovábbítást is – megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett Felhasználó személyes adatát korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. 
  2. Ha az adatkezelést (pl. számviteli) törvény rendelte el, az Adatkezelő a Felhasználó adatát nem törölheti, viszont a személyes adatait nem továbbítja az adatátvevő részére, ha a tiltakozással egyetértett, vagy ha a bíróság megállapította a tiltakozás jogosságát. 

 

D. Igény bejelentése az Adatkezelőnél 

 1. Az Adatkezelő az egyes szolgáltatásaihoz kapcsolódó meghatározott igények bejelentésére többféle módon lehetőséget adhat: írásban, e-mail útján, felhasználói fiókban, ügyfélkapun keresztül stb.
 2. Tekintettel arra, hogy a felhasználói fiók jelszóval védett, és a jelszó megőrzése és titokban tartása a Felhasználó felelőssége, a felhasználói fiókon keresztül benyújtott igényeket az Adatkezelő a Felhasználótól érkezett igénynek tekinti.
 3. Amennyiben az Adatkezelő az igény benyújtására e-mail útján lehetőséget ad, a korábban az Adatkezelő részére az adott szolgáltatással összefüggésben megadott e-mail címről érkezett igényt az Adatkezelő a Felhasználótól érkezett igénynek tekinti. Egyéb e-mail címről, valamint írásban benyújtott igények esetén a Felhasználó akkor nyújthat be igényt, ha – az Adatkezelő vagy jogszabály által meghatározott módon – megfelelően igazolta felhasználói minőségét.
 4. Amennyiben az Adatkezelő adatkezelése nem az érintett hozzájárulásán alapul, hanem az adatkezelést harmadik személy visszaélésszerűen kezdeményezte, az érintett kérheti a rá vonatkozó, valamely vásárló által róla közzétett személyes adat törlését, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatást személyazonosságának és a személyes adattal fennálló kapcsolatának megfelelő igazolása mellett.
 5. A vásárló vagy partner halála esetén a halotti anyakönyvi kivonat bemutatásával, illetve másolatának a szolgáltatás ügyfélszolgálati címére történő megküldésével a Felhasználó bármely közeli hozzátartozója, illetve az, akit végrendeleti juttatásban részesített, kérheti a vásárlóval fennálló kapcsolatának igazolása mellett a vásárlóra vonatkozó adatok törlését, valamint jogos érdekének igazolása mellett az adatok továbbítását.
 1. Bármely érintett a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos vélt jogsérelem esetén az illetékes törvényszékhez, a fővárosban a Fővárosi Törvényszékhez is fordulhat, vagy panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (elnök: dr. Péterfalvi Attila, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., ugyfelszolgalat@naih.hu, +36 1 391 1400, www.naih.hu).

Kérdésed van? Írj nekünk!