CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita Resveratrol PLUS, prémium minőségű antioxidáns, resveratrol koenzim Q-10-zel60 kapszula

CaliVita Resveratrol PLUS, prémium minőségű antioxidáns, resveratrol koenzim Q-10-zel60 kapszula
CaliVita Resveratrol PLUS, prémium minőségű antioxidáns, resveratrol koenzim Q-10-zel60 kapszula
CaliVita Resveratrol PLUS, prémium minőségű antioxidáns, resveratrol koenzim Q-10-zel60 kapszula
Értékelés:

Cikkszám: CV0166

CaliVita Resveratrol PLUS, prémium minőségű antioxidáns,

 resveratrol koenzim Q-10-zel, szív-és érrendszeri problámákra, 60 kapszula


Resveratrol PLUS szölőmagkivonattal és koenzim-Q10-zel

Prémium minőségű antioxidáns készítményünkben a vörösborban megtalálható értékes resveratrolt az ereket támogató szőlőmaggal és a sejteket energetizáló koenzim-Q10-zel egészítettük ki a szív- és érrendszer minél teljesebb védelmére. A termék összetevői emellett segítik a szabad gyökök káros hatásai elleni védelmet és késleltethetik az öregedés folyamatát.

  • Szív- és érrendszeri, valamint vérnyomásproblémákkal küzdőknek, illetve azoknak, akiknek a családjában fennáll ezen betegségek öröklődésének az kockázata, továbbá mindenkinek egészsége fenntartására.
  • Fokozott szellemi és fizikai megterhelés esetén.
  • Azoknak, akik stresszes életmódot folytatnak.
  • Azoknak, akik dohányoznak.
  • Azoknak, akik a resveratrol jótékony hatását alkoholfogyasztás nélkül szeretnék élvezni.
  • Mindenkinek, aki nemcsak hosszabb, hanem egészségesebb, energikusabb életre is vágyik.
Összetevők:
  • Resveratrol kivonat (50% trans-resveratrol); 100 mg
  • Szőlőmag kivonat; 50 mg
  • Coenzyme Q10 (CoQ10, ubikinon); 20 mg
Inaktív összetevők: rizsliszt, zselatin, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói.

Figyelem!

Krónikus betegség fennállása illetve gyógyszerszedés esetén a készítmény alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát!

Egy kapszula Resveratrol Plus ugyanannyi resveratrol-t és CoQ10-et tartalmaz, mint 10 üveg vörösbor és 4 kg lazac!

Tudtad, hogy a mérsékelt borfogyasztásukról híres franciák egészségesebbek és tovább élnek azon nemzetekhez képest, akiknek hasonlóan magas a telítettzsírsav-bevitelük? Kiderült, hogy a jótékony hatást nem maga az alkohol, hanem a vörösborban található resveratrol idézi elő.

Tudtad, hogy a szőlő a természetes gyógyászat egyik legnépszerűbb alapanyaga? Ezt főleg magjának köszönheti, hiszen antioxidáns tartalma kimagasló. A szőlőmag számos területen bizonyította már hatékonyságát, a visszér kezelésében azonban kiemelt szerepe van. Bioaktív összetevői hozzájárulnak az erek tisztaságához, a jobb vérkeringéshez, valamint a vénafal rugalmasságához, épségéhez.

A szőlőről
A szőlő gazdag tárháza a resveratrol nevű hatóanyagnak. A resveratrol (sztilben), valamint más proantocianidin jellegű bioflavonoidok biológiailag aktív étrendkiegészítőként is jelen vannak életünkben.

A rezveratrol elsősorban a szőlő héjában és magjaiban koncentrálódik. A fehér bor készítéskor már az elején eltávolítják ezeket, ezért lényegesen alacsonyabb a rezveratrol szintje a vörös borénál.

A resveratrol antioxidáns hatását már 1969 óta tanulmányozzák szerte Európában és az USA-ban is. A kutatók megállapították, hogy a vörös szőlő magvaiból nyert bioflavonoidok a szabad gyökök lényegesen több válfaját ártalmatlanítják (eng. Neutralise), mint az antioxidáns hatásáról jól ismert szelén, cink, béta-karotin, A-, C- és E-vitamin, bár ez korántsem jelenti azt, hogy a resveratrol helyettesítheti az előbb felsoroltakat. A resveratrol fungicid, azaz gombaölő hatással is rendelkezik. Kutatások alapján bizonyítást nyert, hogy a rezveratrol a hemoxigenáz nevű enzim szintjét is növeli. Ez az enzim felelős idegsejtjeink, szívünk, agyunk védelméért. Pl: stroke

Vizsgálatok alátámasztották, hogy a franciák jóval ritkábban szenvednek szív- és érrendszeri betegségekben, mint más nemzetek lakosai, azok kivételével, ahol az étkezésben a halak és tengeri állatok húsa van túlsúlyban, mint például Japánban. Valóban, a májcirrózis, az ér- és szívbetegségek a franciák között jóval ritkábban fordulnak elő, mint más országokban. Az USA-ban például, ahol szinte divatot űznek az egészség megóvásából, kétszer annyi a szívbeteg ember. Ezt a jelenséget úgynevezett francia paradoxon elnevezés alatt tartja számon az orvosi társadalom. Az orvosok hasznosnak tartják, ha mindennap elfogyasztunk egy pohár jó vörösbort, melynek azon tulajdonságáról, hogy képes kivonni a szervezetből a szabad gyököket és a radionuklidokat (radioaktív anyagokat), legendák terjednek. A bor lelassítja az LDL-koleszterin lerakódását. Van még benne kálium és karotin. Hasonlóan jó kombináció található még az almában, a bogyósok közül pedig az eperben és a málnában.
A szőlő sokféle tekintetben áldásos hatást gyakorol a szervezet számára. A Resveratrol Plus készítményünkön kívül a következő CaliVita termékekben találhatók vörös szőlőből származó hatóanyagok:

Vital AB,  

Senior Formula

Smokerade és ZenThonic.


Antioxidánsokkal az egészségünkért!> > >

Cukorbetegség - A 21. század népbetegsége> > >

Szőlő és a resveratról jótékony hatásai> > >

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhess legújabb termékeinkről és a legfrissebb érdekességekről, melyek egészséged megőrzésében vagy visszanyerésében segítségedre lesznek!


A termék megvásárlásért járó Bonus Pont: 205

Ár: 15 415 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!