CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

BIO citrom illóolaj 10 ml

BIO citrom illóolaj 10 ml
Új
Értékelés:

Cikkszám: CC0040

BIO citrom illóolaj 10 ml

Az illóolajok nemcsak finoman illatosítanak és kikapcsolnak egy hosszú nap után, de egészségünkre is jó hatással lehetnek. Mivel minden aroma másként varázsol el, új, prémium családunk tagjai között te is megtalálhatod az igényeidnek legjobban megfelelő terméket: az illóolajok királyának is nevezett tömjént, az élénkítő citromot vagy nyugtató levendulát. 

A Calivita BIO illóolajok előnyei

  • Frissen betakarított növényekből nyertük ki illóolajainkat.
  • Megfelelnek a BIO minősítés szigorú feltételeinek, azaz igazoltan mentesek vegyszerektől, műtrágyától, szennyeződésektől.
  • A hatóanyagokat a növények értékes részeiből kíméletes eljárással nyerjük ki, így koncentráltan tartalmazzák a növények illékony alkotóelemeit.
  • Nem alkalmazunk a termékekben hígított, értéktelen hatóanyagot, töltőanyagokat, oldószereket, mesterséges illatanyagokat.
  • 100%-os tisztaságának köszönhetően új termékcsaládunk használata biztonságos, az előírások figyelembe vétele esetén nem okoz allergiás reakciót, bőrkiütést.
  • A szintetikus termékekre jellemző “műanyag” illattal szemben az adott növényre jellemző természetes, magával ragadó, intenzív illat jellemző rájuk.
  • A magas hatóanyag-tartalomnak és a hígítás nélküli formának köszönhetően már néhány csepp is elegendő a jótékony hatást kifejtéséhez.
Kinek ajánljuk?
  • Akik egészségtudatosak, akik hajlandóak áldozni a minőségi egészségmegőrző termékekre.
  • Családanyáknak, akik szeretnének természetes megoldásokat biztosítani a családban felmerülő problémák számára.
  • Mindazoknak, akik a stresszes életmódot folytatnak, emiatt szükségük van a feltöltődésre, nyugalomra.
  • Fertőzéses időszakban bárkinek, a kellemetlen tünetek megelőzésére és a kórokozók elkerülésére.
  • Háziasszonyoknak, akik vegyszermentes, mégis higiénikusan tiszta és illatos otthonra vágynak.
Javasolt alkalmazás: 
Párologtatásra, légfrissítésre (diffúzorba, frissítő aromafürdő készítéséhez, masszázshoz, száraz inhalációhoz, bőrápolásra, arc gőzöléséhez (zsíros bőr kezelésekor)

 

Figyelem: Csak hígítva, külsőleges használatra alkalmazható! Gyermekektől elzárva tartandó! Előfordulhat bőrérzékenység, ezért bőrön történő használat esetén először végezzünk bőrpróbát. Bármilyen reakció, bőrpír, viszketés esetén ne használjuk a készítményt. Heveny reakciónál forduljunk bőrgyógyászhoz. Várandósság, szoptatás esetén, valamint az orvosi kezelés alatt állóknak szükséges az illóoljok használata előtt az orvosi konzultáció. Az illóolajok szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezése kerülendő. Ha mégis megtörténne, azonnal tiszta vízzel alaposan át kell mosni az érintett területet. Az illóolajokat tapasztalati alapon, általánosságban 8 éves kortól ajánlott használni, de ez termékenként és egyénenként változhat. Az általános figyelmeztetések mellett az egyes termékekre vonatkozó használati lehetőségekkel kapcsolatban kövessük a termék felhasználási javaslatait. Kiemelten ügyeljünk a termék használatára vonatkozó előírásokra (hígítás, esetleges allergiás reakciók figyelemmel követése). Bármilyen gyanús reakció esetén forduljunk orvoshoz!

Ár: 4 190 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!