CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

CaliVita OrganiCare Deo Roll-on biodezodor (50 ml)

CaliVita OrganiCare Deo Roll-on biodezodor (50 ml)
CaliVita OrganiCare Deo Roll-on biodezodor (50 ml)
Új
Értékelés:

Cikkszám: CC0025

OrganiCare Deo Roll-on biodezodor (50 ml)



Lehet tisztán természetes, növényi összetevőkkel is hatékony egy dezodor? Igen. Ez az OrganiCare Deo Roll-On.

Elhagyhatod az ártalmas kemikáliákat!

Márpedig a mindenütt kapható dezodorokban több olyan agresszív kemikália is lehet, melyek egészségügyi problémák kialakulásának a kockázatát vonhatják maguk után. Sőt, hatásuk használatuk után akár még évekig kínozhat.

Itt van például az alumíniumsó, amely eltömíti a verejtékmirigyek nyílásait; a parabén, amely beleszól a hormonháztartásba; a triklozán, amely irritálja a szemet és a tüdőt, továbbá a mesterséges illatanyagok, melyek a bőr allergiás folyamatait indíthatják el.

Az OrganiCare Deo Roll-On NEM tartalmaz SE aluminumsót, SE parabént, SE triklozánt, SE alkoholt, SE mesterséges illatanyagokat.

Az OrganiCare Deo Roll-On úgy képes szabályozni és egyensúlyban tartani az izzadás folyamatát, hogy közben tekintettel van a bőr természetes működésére.

Több mint 99%-ban természetes eredetű összetevőkből áll, a növényi hatóanyagok 95%-a pedig biotermesztésből származik.

Amellett, hogy terészetes szagtalanító, nedvszívó és antibakteriális hatással rendelkeznek, ezek a növények nyugtatják, védik és ápolják is a hónalj bőrét.

 

Az üde, természetes frissesség, amelyet az OrganiCare Deo Roll-On használatával nyersz, a nap 24 órájában veled marad!


OrganiCare kozmetikumaink biofarmokon termesztett gyógynövények értékes hatóanyagaiból készülnek. A kézi szüretelést követő, gondos odafigyeléssel és ellenőrzéssel járó tradicionális gyártási módszerünk során nem használunk semmilyen kémiai segédanyagot, így az értékes összetevők teljes hatását meg tudjuk őrizni, rendkívül magas minőségű, tisztaságú és hatékonyságú termékeket eredményezve.

Az OrganiCare termékcsalád öregedéslassító arckrémet, dezodort, tusfürdőt, testápolót, sampont, hajkondicionálót, két különböző fogkrémet és egy elsősegély balzsamot foglal magában. Természetes, allergénmentes összetevőink gyengéd ápolásának köszönhetően készítményeinket az egész család használhatja, így gyermekek, érzékeny bőrűek számára is ideális választás.

Az OrganiCare Deo Roll-on (50 ml) biodezodor szabályozza és egyensúlyban tartja az izzadás folyamatát úgy, hogy közben tekintettel van a bőr természetes működésére.

Biohatóanyagai, mint az aloe vera, levendula- és olívaolaj, a rozmaring vagy citromhéjkivonattermészetes antibakteriális hatásúak. Nyugtatják és védik is a hónalj bőrét,amely így a nap 24 órájában atermészetes frissesség érzését adja.

A készítmény nem tartalmaz alumíniumsót, parabént és alkoholt.

Összetevők :
víz, aloe barbadensis levél kivonat, olivaolaj bogyó kivonat, glicerin, trietil citrát, cetearyl alkohol, gliceril sztearát citrát, rozmaringlevél kivonat, citromhéj-kivonat, polyglyceryl-3 capryolate, rizskeményítő, kamillavirág kivonat és maltodextrin, körömvirág kivonat és maltodextrin, közönséges mirtuszlevél kivonat, xantan gumi, nátrium benzoát, nátrium dehidroacetát, algin, citromsav, limonén, linalol citrát.

Ahhoz, hogy az OrganiCare Deo Roll-On biokozmetikummá minősüljön, az alábbi szigorú követelményeknek kell megfelelnie: 
  • Az összetevők legalább 95%-ának természetes eredetűnek kell lenni. Maximum 5%-a lehet szintetikus, abban az esetben, ha a termék mikrobiológiai biztonsága érdekében feltétlenül szükséges, és mással, például természetes konzerválószerekkel nem helyettesíthető.
  • A növényi hatóanyagok minimum 95%-ának biogazdálkodásból kell származnia.
  • Nem érhetik a nyersanyagokat, illetve a kész termékeket az alábbi ökológiai szempontból kifogásolható anyagok: nehézfémek, rákkeltő szénhidrogének, gyógyszermaradványok, növény védőszerek (peszticidek).
  • Kerülni kell minden olyan összetevőt, amely felveti az irritáció, az allergia vagy az egészségkárosodás kockázatát, így például a kőolajszármazékokat, a szintetikus színezékeket, a rákkeltő anyagokat, az alumíniumszármazékokat.
  • Tiltott a nyersanyagok radioaktív besugárzása, és a genetikai módosítás sem engedélyezett.
  • Nem lehet felhasználni olyan növényeket vagy olyan növényi részeket, melyeket a kipusztulás fenyeget.
Az OrganiCare Deo Roll-On biominősítését az  Ecogruppo Italia garantálja.

A termék megvásárlásával járü Bónusz Pont: 51

Ár: 5 174 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!