CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Gyógynövénykoncentrátummal a téli megbetegedések ellen!

2020.01.04.

Gyógynövénykoncentrátummal a téli megbetegedések ellen!

A kasvirágfajok világszerte széles körben alkalmazott gyógynövények. Elsőként az észak-amerikai indiánok alkalmazták sebek kezelésére, később pedig fertőzéses eredetű betegségek ellenszereként használták fel. Ezt követően hamar elterjedt Európában is, ahol leginkább a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) termesztése honosodott meg. Az echinacea gyökér és hajtásrésze is hivatalos a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben.

A bíbor kasvirág legfontosabb hatóanyagai többek között a poliszacharidok és a poliacetilének, melyek bizonyítottan immunstimuláns, azaz immunrendszert erősítő hatással rendelkeznek, továbbá a növény kivonata vírusellenes és gyulladáscsökkentő hatású. Az Echinacea vírusellenes és gyulladáscsökkentő hatása a belsőleges felhasználásán túl, különböző sebek és betegségek kezelésére külsőleg is javasolt.

Az echinacea kiválóan alkalmazható felsőlégúti megbetegedések, valamint  a garatnyálkahártya gyulladásos betegségei esetén. Leghatásosabb akkor,  ha már az első tünetek megjelenésekor megkezdjük a fogyasztását.

A meghülésés, torokgyulladással járó megbetegedések ellen a népi gyógyászatban ugyancsak ősidők óta alkalmazott gyógynövény a feketebodza. Mára már klinikai vizsgálatok is igazolták a feketebodza jótékony hatásait. A feketebodza ráadásul magas C-vitamin és antioxidáns tartalmával az év minden szakában támogatja immunrendszerünk egészséges működését.

Főként a téli megbetegedések idején azonban cinkpótlásról is érdemes gondoskodni. A cink ugyanis számos jótékony hatása mellett az immunrendszerünk egészséges műkodésére is hatást gyakorol.

A feketebodza, a biogazdálkodásból származó echinacea jótékony hatásait cinkkel, C-vitaminnal, valamint egy szabadalmazott keverékkel kiegészítve mind magába foglalja a kellemes természetes ízű Samburex alkoholmentes folyékony immunerősítő, mely koncentrált formában tartalmazza a gyógynövények egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait, a  meghülésés, köhögéssel járó, torokgyulladásos megbetegedések gyors gyógyulásához szükséges valamennyi összetevőt egy flakonba zárva. Folyékony formája miatt a gyermekek, idősek, várandósok és nyelési problémákkal küzdők immunrendszerének erősítésére is kiválóan alkalmas. Hozzáadott cukortól, mesterséges édesítőszertől és tartósítószertől mentes készítmény!

Az influenzavírussal történt megfertőződést követően is érdemes a Samburex folyékony gyógynövénykoncentrátum erejét segítségól hívni, hiszen benne lévő feketebodza és echinacea hatékonyan képes gátolni az influenzavírus szaporodását, csökkentve így a tünetek erősségét és fennállásuk időtartamát, s a vényre kapható gyógyszerekkel szemben, minden jótékony hatását mellékhatás nélkül fejti ki!

>>> Samburex

>>> Samburex pack

Figyelem: Keresztesvirágúakra érzékenyeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek és immunszupresszív gyógyszereket szedőknek fogyasztása nem javasolt. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem javasolt. Szedése legfeljebb 8 héten át történhet. Használat előtt felrázandó. Felbontás után hűtőben tárolandó.

Forrás: calivita.hu

vissza