CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Itt az ideje a tavaszi méregtelenítésnek!

2015.04.21.

Itt az ideje a tavaszi méregtelenítésnek!

Mire a tavasz beköszönt, az egészséges szervezet is jelzi, hogy telítődött, kimerült, melynek jele lehet a fáradtság és az lehangoltság. Mit tehetünk, ha tudjuk, hogy nem a vitaminpótlással van gond? Valószínűleg méregtelenítésért kiált a testünk!

Szervezetünk saját „tisztító” folyamatait támogatjuk azzal, ha odafigyelünk az étkezésünkre, kevesebb zsírdús ételt és édességet, egyúttal több zöldséget és gyümölcsöt eszünk, valamint rá- vagy visszaszoktatjuk magunkat a rendszeres testmozgásra.

A CaliVita választékából több sikertermék is támogatja a test méregtelenítését, felüdülését.

A Liquid Chlorophyll régóta fogyasztóink egyik kedvence, hatása felől nem lehet hát kétségünk. A lucernából kivont klorofill segít megszabadulni a méreganyagoktól, miközben a lucerna értékes hatóanyagai – aminosavak, K- és B-vitaminok, ásványi anyagok – vitalizálják szervezetünket, segítenek testünk vitamin- és ásványianyag-raktárainak feltöltésében, szinten tartásában. A népi gyógyászatban a klorofillról azt tartják, hogy hatékony belső „dezodoráló”, azaz szagtalanító hatású, ami a méreganyag távozásakor kifejezetten előnyös. Fogyasztóink a Liquid Chlorophyll nagy hatékonyságáról számoltak be az emésztőrendszeri panaszok, különösen a reflux és GERD,  reflux oesophagitis, gyomorfekély, nyombélfekély (ulcus ventriculi, ulcus duodeni) tüneteinek enyhítésére vonatkozóan. Kellemes fodormenta ízesítése is az üdeséget és frissességet szolgálja, mindezt igazi, természetes mentaolaj használatával.

Tudtad, hogy a Liquid Chlorophyllt fogyasztóink a méregtelenítésen kívül a túlzott gyomorsav-termelődés, reflux, GERD kellemetlen tüneteinek enyhítésére is fogyasztják? A Liquid Chlorophyll hatékonyan enyhíti a reflux - reflux oesophagitis -GERD, a gyomorégés és a gyomorfekély tüneteit. Lúgosító ételek fogyasztása mellett még hatékonyabban fejti ki hatását. Lúgosító és méregtelenítő hatása révén hatékony segítséget nyújt a reuma és köszvény tüneteinek enyhítésében is.

A Nopalin tablettában található őrölt fügekaktusz rostjai folyadékkal érintkezve megduzzadnak és teltségérzetet keltenek, így fogyókúra során hasznos társunk lehet. Amellett, hogy csökkentik az éhségérzetet, a rostok előnyösen befolyásolják az emésztést és megkönnyítik a székelést, aminek a méregtelenítésben is kiemelten fontos szerepe van.

Ezen kívül a vérzsírszintekre is előnyösen hat, több vizsgálat is azt találta, hogy a nopal kaktusz rostjának fogyasztása csökkentette az LDL-koleszterin szintjét, de a HDL-, tehát a jó koleszterin szintjét nem befolyásolta.

Hasonlóan kedvezően hatott a vércukorszintre 2-es típusú cukorbetegség tünetei esetén is. A vizsgálat során cukorterhelés előtt alkalmazva szignifikánsan alacsonyabb vércukor-emelkedést mértek. Ez nem csak a cukorbetegeknek, de a fogyókúrázóknak, inzulinrezisztenciában és gyakran ebből adódóan PCOS-ban (rendszertelen vérzéssel, meddőséggel járó policisztás petefészekbetegség) szenvedőknél is előnyös hatású lehet.

Készítsd fel szervezetedet a vitaminok és ásványi anyagok befogadására, köszöntsd a tavaszt tisztítókúrával! A CaliVita kínálatában könnyen találhatsz olyan termékeket, melyek segítik szervezeted természetes méregtelenítő funkcióit, használd hát ki a lehetőséget! Megnézem

Figyelem!
Liquid Chlorophyll

  • A klorofill felhasználását terhes és szoptatós anyákon még nem tesztelték, ezért alkalmazása terhesség és szoptatás alatt kizárólag orvosi javaslatra történjen!
  • Szájon át történő adagolás során a klorofill zöldes színűre festheti a vizeletet és a székletet, valamint elszíneződést okozhat a nyelven.

Nopalin

  • A Nopalint mindig sok folyadékkal vedd be, hogy kellőképp elősegítse a benne levő rostok megduzzadását és a teljtségérzet kialakulását!

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Forrás:

Fernandez, M.L., Lin, E.C.K., Trejo, A., McNamara, D.J. Prickly pear (Opuntia sp.) pectin reverses low density lipoprotein receptor suppression induced by a hyper-cholesterolemic diet in guinea pigs. Journal of Nutrition. v122. n12. (Dec, 1992): 2230.
Fernandez, M.L., Lin, E.C.K., Trejo, A., McNamara, D.J. Prickly Pear (Opuntia sp.) pectin alters hepatic cholesterol metabolism without affecting cholesterol absorption in guinea pigs fed a hypercholesterolemic diet.(Biochemical and Molecular Roles of Nutrients). Journal of Nutrition. v124, n6 (June, 1994):817-823.
Trejo-Gonzalez, A. Gabriel-Ortiz, G., Puebla-Perez, A.M., Huizar-Contrera, M.D., Munguia-Mazariegos, M., Mejia-Arreguin, S., Calva, E. A purified extract from prickly pear cactus (Opuntia fuliginosa) controls experimentally induced diabetes in rats. Journal of Ethnopharmacology. 55 (1996) 27-33
Aguilar, C., Ramirez, C., Castededa-Andrade, I., Frati-Munari, A.C., Medina, R., Mulrow, C., Pugh, J. Opuntia (prickly pear cactus) and metabolic control among patients with diabetes mellitus Annu Meet Int Soc Technol Assess Health Care, 1996, 12:14.
vissza