CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Gyermeked nem hajlandó zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani?

2015.05.25.

Gyermeked nem hajlandó zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani?

Ismerős a helyzet, amikor gyermeked nem hajlandó megenni a zöldséget vagy gyümölcsöt? Ekkor jön a trükk, hogy „ha most megeszed ezt a spenótfőzeléket, kapsz utána egy kis édességet, tudod, amit annyira szeretsz”, ám előfordul, hogy még ez sem működik… Van egy jó hírünk: mostantól nem kell különválasztani a finomat és az egészségeset.

Játékosan az egészségért Igen, lehetséges, hogy ami finom, az egészséges, és ami egészséges, az finom. Gummy Kids gyermekek számára készült multivitaminunk rendkívül ízletes és könnyen rágható, hiszen zselatinból készült. A különböző dinóformák mókás megjelenésűek, így játékos módon nevelhetjük gyermekeinket az egészségre!

Természetes ízzel és színnel A Gummy Kids nem tartalmaz sem mesterséges színezéket, sem mesterséges ízesítőanyagokat. A gumivitaminok sokszínűségét természetes módon, például feketerépa-sűrítmény vagy lilabogyó- koncentrátum hozzáadásával értük el. Ízüket természetes cseresznye és narancs, valamint természetes erdei gyümölcs keveréke adja.

Extra D-vitamin A Gummy Kids a D-vitamin legaktívabb formáját, a D3-at tartalmazza. A D-vitamin felnőtteket és gyerekeket egyaránt érintő jótékony hatásáról már sok fórumon olvashattál. A teljesség igénye nélkül érdemes kiemelnünk, hogy a megfelelő mennyiségű D-vitamin bevitele gyermekkorban pozitív hatással van a csontok és izmok fejlődésére, az immunrendszer működésére, és csökkentheti a gyerekkori cukorbetegség, illetve egyes pszichés betegségek kialakulásának kockázatát.

Multivitamin télen-nyáron

A termőföldek mai tápanyagmennyisége már közel sem a régi, ráadásul a zöldségek, gyümölcsök szállításuk, feldolgozásuk, főzésük során tovább veszítenek az egyébként is csökkent vitaminmennyiségükből, így vitaminpótlásra nemcsak télen, de nyáron, a gyümölcsszezonban is szükség lehet.

A Gummy Kids A-, C-, D-, E-, B6- és B12-vitaminok, valamint folsav, jód, cink, biotin és pantoténsav együtteséből álló multivitamin, mely olyan arányban tartalmazza a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, hogy az segítse a gyermekek kiegyensúlyozott fejlődését és ellenálló képességük kialakulását.

Tudtad, hogy 1db Gummy Kids mindössze 1g szénhidrátot tartalmaz, míg 100g  gyümölcsjoghurt akár 13g-ot?

Forrás: Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében – Orvosi Hetilap, Szuppl., 2012, 153. évfolyam

Szülők, figyelem! A termék édes és gyermekek számára különösen finom! A túlfogyasztás, illetve a napi ajánlott mennyiség túllépésének elkerülése céljából kérjük, hogy a gyerekektől tartsátok elzárva!

Hozzászólások

e-mail cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!vissza