CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Gyógyír a lélekre!

2022.04.23.

Gyógyír a lélekre!

Ha lebetegszünk, orvoshoz fordulunk, vitaminokat szedünk. A lélek betegségeivel foglalkozni azonban még mindig tabutéma, pedig a lélek is meg tud betegedni. Ilyenkor keríthet hatalmába bennünket többek között a szorongás és depresszió.

Van aki cukorbetegségre szed gyógyszert élete végéig, van aki pedig depresszió ellen szed antidepresszánst. Egyik sem elítélendő, hiszen mindkettő egy betegség. Ugyanakkor vannak, akik nem merik szedni az antidepresszánst, mivel attól tartanak, hogy függővé válnak, és a gyógyszer számos mellékhatása rombolja szervezetüket. Szerencsére próbálkozhatunk gyengédebb, kíméletesebb megoldásokkal is. 

A #cherUp készítményünk nem csupán nyugtató, feszültségoldó hatóanyagokat tartalmaz, hanem antidepresszáns jellegű összetevőket is. A kettő nem ugyanaz. A tartós stressz és szorongás el tudja juttatni az embert akár a depresszió állapotába is, azonban egy depressziós ember nem feltétlenül stresszes, hiszen ebben az esetben gyakran már a küzdéshez szükséges energia is hiányzik. 

A #cherUp mindkét állapotban segítséget nyújthat, ráadásul nem csupán egyetlen összetevőjével, hanem több összetevő összehangolt működése érvényesül benne. Így a hatása is megsokszorozódik, s egyrészt emiatt, másrészt, mivel a hatóanyagok szerves formában vannak jelen a készítményben. Ennek alapján kis mennyiség is elegendő belőlük, kiküszöbölve így a mellékhatás vagy hozzászokás kialakulását. 

Kicsi a #cherUp, de erős

Felmerülhet a kérdés, hogy egy természetes szer lehet-e hatékony? Igen, a #cherUp összetevői kellő erősséggel hatnak, és pontosan annyira, amennyire szükséges. 

Helyreáll a bioritmus

Hogy megéri-e egy kis mentális problémára tablettákat szedni? 

Gondoljunk bele, hogy a stressztől és a depressziótól vagy aludni nem tudunk, vagy éppen felkelni nincs kedvünk, illetve vagy teljesen étványtalanak vagyunk, vagy folyamatosan eszünk. Egyik állapot sem jó. 

Amennyiben az alvásban és az étkezésben beáll az egyensúly, az már fél siker. A lélek kihat a testre, ezért a lélekkel igenis kell foglalkozni!

Tégy egy próbát a #cherUp-pal, és szervezeted meghálálja!

#cherUp

vissza