CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Mozogjunk olajozottan!

2016.11.28.

Mozogjunk olajozottan!

A fájdalommentes mozgás igazi örömforrás, energiával tölti fel testünket, erősíti az izmokat, izületeket. Ne keressünk okot, hogy miért ne mozogjunk, mert ma esetleg éppen fáradtak vagy rosszkedvűek vagyunk. Mivel a mozgás, a fizikai aktivitás energiát termel, ezért biztosak lehetünk abban, hogy mozgást, sportolást követően jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben.

Óvjuk azonban izületeinket, hogy a mozgás örömét a lehető leghosszabb ideig élvezhessük, hiszen a mozgás maga az élet.

Csontozatunk, izületeink táplálása ugyanolyan fontos, mint éhségérzetünk csillapítása. Csontozatunk egészségében a kalcium és D-vitamin megfelelő szintje meghatározó szerepet játszik. Szervezetünk alacsony kalciumszintje önmagában csontozatunk ritkulását idézi elő, azonban ha az alacsony kalciumszint alacsony D-vitamin szinttel párosul, úgy már fokozott csontvesztés következik be. Ezért kiemelten fontos szervezetünk megfelelő  kalcium és D-vitamin szintjének folyamatos biztosítása. Az egészséges csontozat fenntartásához a közkedvelt D-drops, D-vitamin cseppek, valamint a kalciumot, magnéziumot, D-vitamin és a csontépítéshez nélkülözhetetlen K2-vitamint tartalmazó Calcium Magnesium Plus valamennyi korosztály számára biztonságos megoldást nyújt a megfelelő csonttömeg megtartásához vagy eléréséhez.

Mozgásunk szabadságának megőrzéséhez csontjaink egészségének megőrzésén túl, gondoskodjunk izületeink védelméről is. A porckopás, izületi kopás, merevség és gyulladás megelőzése érdekében fontos, hogy rendszeresen mozogjunk és emellett tápanyaggal lássuk el a mozgás gördülékenységét biztosító izületeinket.  Az izületek egészségének megtartásához a komplex készítményünk, a Joint Protex Forte az izületek működéséhez szükséges valamennyi alkotóelemet tartalmazzák.

A Joint Protex Forte fogyasztása által biztosított komplex izületi védelem Noni-val még hatékonyabbá tehető. A Noni két alkotóeleme, a xeronin és proxeronin ugyanis jelentősen csökkenti az izületek fájdalmát és gyulladásgátló hatást fejt ki.

Gondoskodj időben mozgásszerveid egészségének megőrzéséről!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg, hogy másoknak is segíthessünk!

vissza