CaliVita Partner

Vitaminkincsek termékek

Problémák, tünetek alapján

Új termékek!

Exkluzív termékeink

Gyermekeknek

Vitaminok

Antioxidánsok

Ásványi anyagok

Emésztőrendszer támogatása

Folyékony étrendkiegészítők kedvelőinek

Gyógynövényalapú készítmények

Hölgyek és urak részére

Immunrendszer erősítéséhez

Tenger gyümölcsei

Testsúlycsökkentő étrend kiegészítéséhez

Ha ajándékozni szeretnél

Egészséget támogató elektronikus készülékek

Kozmetikai termékek

Környezetbarát tisztítószerek

Üzleti segédeszközök

25% kedvezmény!

Google+Vitaminkincsek

Facebook

Q10 koenzim és szelén- Együtt a szívelégtelenség ellen!

2017.10.23.

Q10 koenzim és szelén- Együtt a szívelégtelenség ellen!

A keringési betegségben szenvedők halálozási aránya hazánkban is, de a világ számos pontján vezető pozíciót foglal el. Mint minden megbetegedés esetében: itt is igaz, hogy a megelőzésre kell hangsúlyt fektetni. Ha a családban előfordult már szív-és érrendszeri megbetegedés, ne várjuk meg a tünetek jelentkezését, hanem ügyeljünk a megelőzésre, és gondoskodjunk időben a szív-és érrendszerünk egészségének megőrzéséről.

Amerikai kutatások igazolták, hogy a Q10 koenzim még a krónikus szívelégtelenségben szenvedők életminőségét is jelentős mértékben javítja.

Mi az a Q10 koenzim?
A Q10 koenzim a szervezetünkben termelődő zsírban oldódó anyag, mely a szívizom munkáját segíti az erőteljesebb összehúzódásban. Mivel a Q10 koenzim termelődése 20 éves korunk után folyamatosan csökken, ezért kiemelt szerepet játszik pótlása a szívelégtelenségben szenvedők körében. Jótékony hatása egyértelműen bizonyított, hiszen a Q10 koenzimet naponta fogyasztók között megfigyelhető a fizikai teherbíróképesség fokozódása. A Q10 koenzim gyulladáscsökkentő hatása által az érfal gyulladásos folyamatait is csökkenti, így a koszorúér betegségben szenvedőkre is jótékony hatást gyakorol.

Szelén - A szív-és érrendszer egészségéhez szükséges nyomelem

A Q10 mellett a szelén is aktív szerepet játszik a szív egészséges működésének fenntartásában, mivel növeli egy, az egészséges szívműködéséhez szükséges enzim szintjét. A szelén szív-és érrendszerre kifejtett másik jótékony hatása abban rejlik, hogy növeli a HDL, azaz a hasznos koleszterin szintjét, ugyanakkor csökkenti az LDL, azaz a rossz koleszterin mennyiségét. Öt éven keresztül folytatott svéd kutatás bizonyította, hogy a Q10 koenzim és a szelén hosszú távú együttes szedése a felére képes csökkenteni a szív-és érrendszeri halálozások kockázatát.

Kimondható tehát, hogy a Q10 koenzim és a szelén együttes fogyasztásának élettartamnövelő hatása van.

Fogyassz rendszeresen szelénnel kiegészített Q10 koenzim készítményt, szervezeted meghálálja!

Minden, ami a szívnek kell: Super CoQ10 Plus

vissza